Tilbagebetalingspolitik

VENDER TILBAGE


----


Vores politik varer i 60 dage. Hvis der er gået 60 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig refusion eller bytte.


For at kunne returneres skal din vare være i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i sin originale emballage.


Flere typer produkter kan ikke returneres. For at returnere skal du vise os en kvittering eller et købsbevis.

Kan ikke refunderes hvis:

* En vare, der ikke er i original stand eller er beskadiget af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.

* Enhver vare, der returneres mere end 60 dage efter levering.


Refusioner (hvis relevant)

Når vi har modtaget og inspiceret den returnerede vare, sender vi dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget den. Vi underretter dig også om vores beslutning om at godkende eller afvise din anmodning om refusion.

Hvis din anmodning er godkendt, behandles din refusion, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den originale betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

Hvis der går en periode på 60 dage uden at have modtaget din pakke, og du hævder dens tilstedeværelse for første gang ud over disse 60 dage, har vi ret til at afvise enhver anmodning om refusion.


Sene eller manglende refusioner (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget din refusion, skal du tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter den enhed, der har udstedt dit kreditkort, da der kan være en forsinkelse inden din refusion officielt bogføres.

Kontakt derefter din bank. Der kræves ofte en behandlingstid, før en refusion er bogført.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på info@dorsvag-danmark.com Salgsartikler (hvis relevant)


Børs (hvis relevant)

Vi udskifter kun en vare, hvis den er defekt eller beskadiget. Hvis du i dette tilfælde ønsker at bytte den til den samme vare, send os en e-mail på info@dorsvag-danmark.com


Gaver

Hvis den returnerede vare blev identificeret som en gave under købet, og hvis den var sendes direkte, modtager du en gavekredit, der svarer til din retur. Når vi har modtaget den returnerede vare, sendes et gavekort til dig.Hvis varen ikke blev identificeret som en gave under købet, eller hvis giveren af ​​gaven foretrak at modtage varen først for at give den til dig senere, udsteder vi en refusion til giveren af ​​gaven. og de ved, at du har returneret varen.Returforsendelse er gratis, send os en e-mail for at få en returforsendelsesetiket.


Afhængigt af hvor du bor, kan tiden det tager at modtage dit udskiftede produkt variere.