FAQ

Hvad er leveringstiderne for dine produkter?

Vi bruger 24 timer på at behandle din ordre og 7 til 12 hverdage på at levere den.

 

Sender du over hele verden?

Ja absolut. Vi sender over hele verden.

 

Giver du produktsporing / sporingsinformation?

Ja, vent 3 dage efter din bestilling, og spørg os via e-mail på  info@dorsvag-danmark.com

 

Nogle varer mangler i min ordre. Hvad sker der?

Vores produkter sendes separat i henhold til din ordre. Hvis dette f.eks. Indeholder varer fra to forskellige lagre, vil der derfor være to leverancer. Resten af ​​ordren ankommer sandsynligvis snart.


Jeg modtog en beskadiget genstand. Hvad kan jeg gøre ?

Vi er kede af at høre det. Du skal blot sende os et billede af den beskadigede vare til e-mail-adressen: info@dorsvag-danmark.com, så sender vi dig en lignende erstatningsartikel hurtigst muligt.  


Jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Hvad tager der så lang tid?

Vi beklager forsinkelsen. Undertiden kan international forsendelse tage længere tid end forventet på grund af fortoldning. Du kan dog spore din ordre og se, hvor den er til enhver tid. Hvis du stadig føler, at du har brug for hjælp til at spore din pakke eller gerne vil forhøre dig om det, bedes du kontakte os via e-mail på følgende adresse: info@dorsvag-dk.com


Har du en refusionspolitik?

Vi gør vores bedste for at løse eventuelle problemer, som vores kunder måtte have med deres varer online. Hvis du stadig ønsker at modtage en refusion på din ordre, kan vi naturligvis gennemføre betalingen, i tilfælde af at appellen foretages inden for 60 dage efter datoen for ordren, og det eller de pågældende produkt (er) ikke er til salg. For mere information, bedes du læse mere på vores link til refusionspolitik.