Fortrolighedspolitik

PRIVACY ERKLÆRING

 

----

 

ARTIKEL 1 - PERSONLIG INFORMATION INDSAMLET

 

Når du foretager et køb fra vores butik, som en del af vores købs- og salgsproces, indsamler vi de personlige oplysninger, du giver os, såsom dit navn, din adresse og e-mail-adresse.

 

Når du gennemsøger vores butik, modtager vi også automatisk din computers internetprotokoladresse (IP-adresse), som giver os mulighed for at få flere detaljer om den browser og det operativsystem, du bruger.

 

E-mail-marketing (hvis relevant): Med din tilladelse kan vi sende dig e-mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

 

 

ARTIKEL 2 - SAMTYKKE

 

Hvordan får du mit samtykke?

 

Når du giver os dine personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, planlægge en levering eller returnere et køb, antager vi, at du giver dit samtykke til, at vi indsamler dine oplysninger og bruger dem til andre formål. kun dette formål.

 

Hvis vi beder dig om at give os dine personlige oplysninger af en anden grund, f.eks. Til markedsføringsformål, beder vi dig direkte om dit udtrykkelige samtykke, eller vi giver dig muligheden for at afvise.

 

 

Hvordan kan jeg trække mit samtykke tilbage?

 

Hvis du efter at have givet os dit samtykke skifter mening og ikke længere accepterer, at vi kontakter dig, indsamler dine oplysninger eller afslører dem, kan du give os besked ved at kontakte os på info@dorsvag-danmark.com

 

 

ARTIKEL 3 - Videregivelse

 

Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet til at gøre det ved lov, eller hvis du overtræder vores vilkår og betingelser for salg og brug.

 

 

ARTIKEL 4 - SHOPIFY

 

Vores butik er hostet hos Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores tjenester og produkter til dig.

 

Dine data gemmes i Shopifys datalagringssystem og databaser og i den generelle Shopify-applikation. Dine data opbevares på en sikker server, der er beskyttet af en firewall.

 

 

Betaling:

 

Hvis du foretager dit køb via en direkte betalingsgateway, gemmer Shopify dine kreditkortoplysninger. Disse oplysninger krypteres i overensstemmelse med den datasikkerhedsstandard, der er oprettet af betalingskortsektoren (PCI-DSS). Oplysninger vedrørende din købstransaktion opbevares så længe det er nødvendigt for at gennemføre din ordre. Når din ordre er afsluttet, slettes oplysningerne vedrørende købstransaktionen.

 

Alle gatewayer til direkte betaling overholder PCI-DSS-standarden, der administreres af PCI Security Standards Council, som er den fælles indsats fra virksomheder som Visa, MasterCard, American Express og Discover.

 

PCI-DSS-krav sikrer sikker behandling af kreditkortdata af vores butik og dets tjenesteudbydere.

 

For flere oplysninger, se Shopify servicevilkår her eller fortrolighedspolitikken her.

 

 

ARTIKEL 5 - TJENESTER, DER LEVERES AF TREDJEPARTER

 

 

Generelt vil de tredjepartsudbydere, som vi bruger, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at kunne udføre de tjenester, de leverer til os.

 

Nogle tredjepartsudbydere, såsom betaling gateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, har dog deres egne fortrolighedspolitikker med hensyn til de oplysninger, vi er forpligtet til at give dem til dine købstransaktioner.

 

Med hensyn til disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker omhyggeligt, så du kan forstå, hvordan de behandler dine personlige oplysninger.

 

Husk, at nogle leverandører kan være placeret eller have faciliteter i en anden jurisdiktion end din eller vores. Så hvis du beslutter at forfølge en transaktion, der kræver tjenester fra en tredjepartsudbyder, kan dine oplysninger muligvis være underlagt lovgivningen i den jurisdiktion, hvor udbyderen er beliggende, eller de i den jurisdiktion, hvor dens faciliteter er placeret.

 

For eksempel, hvis du befinder dig i Canada, og din transaktion behandles af en betalingsgateway i USA, kan de oplysninger, der tilhører dig, og som blev brugt til at gennemføre transaktionen blive afsløret i henhold til lovgivningen i USA. USA, herunder Patriot Act.

 

Når du forlader vores butikswebsted eller omdirigeres til en tredjeparts websted eller applikation, er du ikke længere underlagt denne fortrolighedspolitik eller de generelle salgsbetingelser og Brug af vores hjemmeside.

 

 

Links

 

Du kan blive bedt om at forlade vores hjemmeside ved at klikke på visse links på vores side. Vi påtager os intet ansvar for fortrolighedspraksis på disse andre websteder og anbefaler, at du læser deres fortrolighedspolitik nøje.

 

Marketingtekst og meddelelser (hvis relevant): Ved at indtaste dit telefonnummer ved kassen og igangsætte et køb, abonnere via vores abonnement eller nøgleord, accepterer du, at vi kan sende dig SMS-beskeder (for din ordre, inklusive påkrævede påmindelser om vogn) og tilbud om SMS-marketing. Marketing-beskeder overstiger ikke X pr. Måned. Du kan afmelde enhver anden tekstbesked ved at klikke på linket til afmelding. Afsendelse af sms'er eller brug af automatiserede systemer kræver, at du sender telefonnumre eller navne på modtagere til vores importør. Vi gemmer og bruger disse data til at vise dig kampagneanalyse og resultater, herunder status for meddelelseslevering,forsendelsesstatus og i nogle tilfælde, om købet resulterede i et salg. Hvis du beslutter at bruge vores linkforkortelse i tekstbeskeder, indsamler vi oplysninger om, hvorvidt linket er blevet klikket eller ikke, og bruger det til at vise resultaterne i dine analyser. Enhver anden tredjepartstjeneste, som du beslutter at bruge uden for omfanget af smsbump.com (tredjeparts linkforkortelse, GA-sporing osv.), Vil du blive henvist til deres specifikke tredjepartspolitikker, som du skal acceptere. Når vi sender sms'er, videregiver vi dataene til vores sms-operatør til levering. Oplysninger deles kun med vores operatør, når der startes en marketingkampagne.Hvis dine modtagere ikke længere ønsker at modtage beskeder, skal de svare på beskeden med STOP eller kontakte os på nedenstående e-mail-adresse, så vi med succes kan afmelde dem.

 

ARTIKEL 6 - SIKKERHED

 

For at beskytte dine personoplysninger tager vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste praksis for at sikre, at de ikke uhensigtsmæssigt mistes, misbruges, åbnes, afsløres, ændres eller destrueres.

 

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, bliver de krypteret ved hjælp af SSL-sikkerhedsprotokollen og gemt med AES-256-kryptering. Selvom ingen metode til transmission over internettet eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer yderligere generelt accepterede industristandarder.

COOKIES

 

Her er en liste over cookies, vi bruger. Vi har listet dem her, så du har mulighed for at vælge, om du vil tillade dem eller ej.

 

_session_id, unik sessionsidentifikator, giver Shopify mulighed for at gemme oplysninger om din session (henvisning, destinationsside osv.).

 

_shopify_visit, ingen data tilbageholdt, vedvarende i 30 minutter fra sidste besøg. Brugt af vores webstedsudbyders interne stats tracker til at registrere antallet af besøg.

 

_shopify_uniq, ingen data tilbageholdes, udløber ved midnat (afhængigt af den besøgendes placering) den næste dag. Beregner antallet af besøg i en butik pr. Unik kunde.

 

vogn, unik identifikator, vedvarer i 2 uger, gemmer oplysninger om din indkøbskurv.

 

_secure_session_id, unik

 

butiksfacade_digest session- id, unik identifikator, udefineret, hvis butikken har en adgangskode, bruges den til at finde ud af, om den aktuelle besøgende har adgang.

 

 

ARTIKEL 7 - SAMTIDESALDER

 

Ved at bruge dette websted erklærer du, at du mindst er myndighedsalderen i din stat eller bopæls provins, og at du har givet os dit samtykke til at tillade enhver person i mindre alder at dit ansvar for at bruge dette websted.

 

 

ARTIKEL 8 - ÆNDRINGER I DENNE PRIVATPOLITIK

 

Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid, så gennemgå den ofte. Ændringer og afklaringer træder i kraft straks efter opslaget på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer i indholdet af denne politik, underretter vi dig her, at den er blevet opdateret, så du ved, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder vi videregiver dem, hvis det skal gøres.

 

Hvis vores butik er erhvervet af eller fusioneret med en anden virksomhed, kan dine oplysninger overføres til de nye ejere, så vi kan fortsætte med at sælge produkter til dig.

 

 

SPØRGSMÅL OG KONTAKTDETALJER

 

Hvis du vil: få adgang til, rette, ændre eller slette personlige oplysninger, vi har om dig, indgive en klage eller blot ønsker at have flere oplysninger, skal du kontakte vores Privacy Officer på  eller via mail.

 

[Re: Privacy Standards Officer]