Almindelige salgsbetingelser

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG OG BRUG


----


OVERSIGT


Dette websted drives af Dorsvag. På dette websted henviser udtrykkene "vi", "vores" og "vores" til Dorsvag. Dorsvag tilbyder dette websted, inklusive al information, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, forudsat at du accepterer alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.


Ved at besøge dette websted og / eller købe et af vores produkter, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår ("Generelle salgsbetingelser", "Generelle salgs- og brugsbetingelser" , "Betingelser"), herunder yderligere vilkår, betingelser og politikker, der er henvist til heri og / eller tilgængelige via hyperlink. Disse generelle salgs- og brugsbetingelser gælder for alle brugere af dette websted, inklusive men ikke begrænset til brugere, der gennemser webstedet, som er sælgere, kunder, sælgere og / eller indholdsbidragere.


Læs disse generelle salgs- og brugsvilkår omhyggeligt, inden du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af dette websted, accepterer du at være bundet af disse generelle salgs- og brugsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne i denne aftale, skal du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge de tjenester, der tilbydes deri. Hvis disse generelle salgs- og brugsbetingelser betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse generelle salgs- og brugsbetingelser.


Alle nye funktioner og værktøjer, der senere føjes til denne butik, er også underlagt disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug. Du kan til enhver tid se den seneste version af de generelle salgs- og brugsvilkår på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse generelle salgs- og brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for at se, om der er foretaget ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer udgør din accept af disse ændringer.


Vores butik er hostet hos Shopify Inc. De giver os e-handelsplatformen, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.ARTIKEL 1 - BETINGELSER FOR BRUG AF VORES ONLINE-BUTIK


Ved at acceptere disse generelle salgs- og brugsvilkår erklærer du, at du har nået myndighedsalderen i dit land, din stat eller din provins, og at du har givet dit samtykke til at tillade enhver mindreårig, der er afhængig af dig, at bruge dette websted.


Brug af vores produkter til ethvert ulovligt eller uautoriseret formål er forbudt, og du må ikke under brugen af ​​tjenesten overtræde lovgivningen i din jurisdiktion (inklusive men ikke begrænset til lovgivningen vedrørende ophavsret).


Du må ikke overføre orme, vira eller andre koder af destruktiv karakter.


Enhver overtrædelse eller overtrædelse af disse generelle salgs- og brugsvilkår vil resultere i øjeblikkelig ophør af dine tjenester.ARTIKEL 2 - ALMINDELIGE BETINGELSER


Vi forbeholder os ret til at nægte enhver person adgang til tjenester til enhver tid, uanset hvilken som helst grund.


Du forstår, at dit indhold (eksklusive dine kreditkortoplysninger) muligvis overføres ukrypteret, og dette indebærer (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under transmission via netværk.


Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten eller brugen af ​​Tjenesten eller nogen adgang til Tjenesten eller kontaktpersonen på webstedet, gennem hvilken Tjenesten leveres, uden tilladelse. udtrykkelig skriftlig meddelelse fra os.


Overskrifterne i denne aftale er medtaget for din bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller påvirke disse vilkår.ARTIKEL 3 - NØJAGTIGHED, FULDFÆRDIGHED OG TIDLIGHED AF INFORMATION


Vi er ikke ansvarlige, hvis de tilgængelige oplysninger på dette websted ikke er korrekte, komplette eller opdaterede. Indholdet på dette websted leveres kun til informationsformål og bør ikke udgøre din eneste informationskilde til beslutningstagning uden først at konsultere mere nøjagtige, komplette og opdaterede informationskilder. Hvis du beslutter at stole på det indhold, der præsenteres på dette websted, gør du det på egen risiko.


Dette websted kan indeholde visse forudgående oplysninger. Disse forudgående oplysninger er af natur ikke ajourførte og leveres kun til informationsformål. Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre indholdet på dette websted, men vi er ikke forpligtet til at opdatere nogen oplysninger på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.ARTIKEL 4 - ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER


Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.


Vi forbeholder os ret til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (og enhver del eller indhold af tjenesten) uden varsel og når som helst.


Vi hæfter ikke over for dig eller nogen anden tredjepart for nogen prisændring, suspension eller afbrydelse af tjenesten.ARTIKEL 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)


Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online på vores websted. Disse produkter eller tjenester kan være tilgængelige i begrænsede mængder og kan kun være genstand for returnering eller udveksling i overensstemmelse med vores returpolitik.


Vi har gjort vores bedste for så tydeligt som muligt at vise farverne og billederne på vores produkter, der vises i vores butik. Vi kan ikke garantere, at din computerskærm viser farverne nøjagtigt. Bemærk, at Designet på det viste produkt kan variere afhængigt af lageret, men mængden såvel som kvaliteten bevares fuldstændigt.


Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet til at gøre det, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person og i enhver geografisk region eller jurisdiktion. Vi kunne udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af ethvert produkt eller en tjeneste, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser og produktpriser kan ændres når som helst uden varsel efter eget skøn. Vi forbeholder os ret til at stoppe med at tilbyde et produkt til enhver tid. Ethvert service- eller produkttilbud, der præsenteres på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt ved lov.


Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andre varer, du har fået eller købt, vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.ARTIKEL 6 - NØJAGTIGHED FOR FAKTURERING OG KONTOINFORMATION


Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn reducere eller annullere de købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der placeres af eller fra den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi ændrer en ordre, eller hvis vi annullerer den, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte dig på den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt ordren er afgivet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores eneste vurdering kan synes at være fra forhandlere, forhandlere eller distributører.


Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige ordre- og kontooplysninger for alle ordrer, der placeres i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse, kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan skubbe for at gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.


For flere detaljer, se vores returpolitik.ARTIKEL 7 - VALGFRIE VÆRKTØJER


Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke har nogen overvågning, kontrol eller indflydelse over.


Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som det er" og "som tilgængeligt" uden nogen garanti, repræsentation eller tilstand af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi har intet juridisk ansvar, der skyldes eller er relateret til brugen af ​​disse valgfri tredjepartsværktøjer.


Hvis du bruger de valgfrie værktøjer, der tilbydes på webstedet, gør du det på egen risiko og efter eget skøn, og du bør konsultere de vilkår, som sådanne værktøjer tilbydes af den eller de relevante tredjepartsudbydere.


Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller nye funktioner på vores websted (inklusive nye værktøjer og ressourcer). Disse nye funktioner og disse nye tjenester vil også være underlagt disse generelle salgs- og brugsvilkår.ARTIKEL 8 - TREDJEPARTS LINKS


Visst indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores service, kan omfatte materiale fra tredjepart.


Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke forpligtet til at gennemgå eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden af ​​sådanne websteder, og vi garanterer ikke eller påtager os noget ansvar for noget indhold, websted, produkt, service eller andet materiale, der er tilgængeligt på eller fra disse tredjepartswebsteder.


Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med disse tredjepartswebsteder. Læs politikker og fremgangsmåder fra tredjeparter omhyggeligt, og sørg for at forstå dem, inden du indgår nogen transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende produkterne fra disse tredjeparter skal sendes til de samme tredjeparter.ARTIKEL 9 - KOMMENTARER, FORSLAG OG ANDRE FORSLAG FRA BRUGERE


Hvis du på vores anmodning indsender specifikt indhold (for eksempel for at deltage i konkurrencer), eller hvis du uden anmodning fra os sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, pr. post eller på anden måde (samlet "kommentarer"), giver du os ret til enhver tid og uden begrænsning at redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere , til at oversætte og på anden måde bruge og i ethvert medie eventuelle kommentarer, du sender til os. Vi er ikke og bør ikke kræves (1) for at opretholde fortroligheden af ​​kommentarer; (2) at betale erstatning til nogen for eventuelle kommentarer; (3) for at svare på kommentarer.


Vi kan, men har ingen forpligtelse til at gøre det, overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores eget skøn er ulovligt, stødende, truende, krænkende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt, eller som krænker enhver intellektuel ejendom eller disse generelle salgs- og brugsbetingelser.


Du accepterer at skrive kommentarer, der ikke krænker tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatliv, personlighed eller andre personlige eller ejendomsrettigheder. Du accepterer også, at dine kommentarer ikke vil indeholde ulovligt, ærekrænkende, stødende eller uanstændigt indhold, og de vil heller ikke indeholde computervirus eller anden ondsindet software, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten. eller ethvert andet tilknyttet websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en person, du ikke er, eller forsøge at vildlede os og / eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​dine kommentarer.Du er fuldt ansvarlig for alle kommentarer, du sender, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og fraskriver os ethvert ansvar for eventuelle kommentarer, du sender eller andre tredjepartsindlæg.ARTIKEL 10 - PERSONLIG INFORMATION


Indsendelse af dine personlige oplysninger til vores butik er underlagt vores fortrolighedspolitik. Klik her for at se vores fortrolighedspolitik.ARTIKEL 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDLØSNINGER


Fra tid til anden kan der være oplysninger på vores websted eller i tjenesten, der kan indeholde typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, gebyrer. produktforsendelse, leveringstider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder, udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige. , når som helst og uden varsel (inklusive efter at du har afgivet din ordre).


Vi er ikke forpligtet til at opdatere, ændre eller afklare oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted, inklusive men ikke begrænset til prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen defineret opdaterings- eller opdateringsdato i Tjenesten eller på et relateret websted skal tages i betragtning for at konkludere, at oplysningerne i Tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.
ARTIKEL 12 - FORBUDT ANVENDELSE


Ud over de forbud, der er angivet i de generelle salgs- og brugsvilkår, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ulovlige formål; (b) at tilskynde andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger (c) at overtræde enhver regional ordinance eller enhver international, føderal, provinsiel eller statslig lov, regel eller regulering; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller tredjeparters rettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, såre, ærekrænke, bagvaskes, nedværdiges, skræmme eller diskriminere nogen på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger(g) at uploade eller transmittere vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kunne bruges på en måde, der kompromitterer funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller ethvert tilknyttet, uafhængigt eller internetside; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) at spam, phish, kapre et domæne, afpresse information, gennemse, udforske eller scanne internettet (eller enhver anden ressource); (j) til uanstændige eller umoralske formål eller (k) for at underminere eller omgå sikkerhedsforanstaltningerne i vores Tjeneste, ethvert andet websted eller Internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted for overtrædelse af forbudte anvendelser.ARTIKEL 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTIER OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR


Vi fremsætter ingen garantier for, at din brug af vores service vil være uafbrudt, hurtig, sikker eller fejlfri.


Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, er nøjagtige eller pålidelige.


Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne Tjenesten på ubestemt tid eller annullere Tjenesten til enhver tid uden at underrette dig først.


Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af Tjenesten eller din manglende evne til at bruge Tjenesten er på din eneste risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, leveres (medmindre det udtrykkeligt er angivet modsat af os) "som det er" og "som tilgængeligt" til din brug uden repræsentation uden garantier og uden betingelser af nogen art, udtrykkelige eller underforståede, herunder alle underforståede garantier for salgbarhed eller salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og frihed fra krænkelse.


Dorsvag, vores direktører, ledere, medarbejdere, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, serviceudbydere og licensgivere kan på ingen måde holdes ansvarlige for skader, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige skader, straf, speciel eller følgeskader af enhver art, herunder men ikke begrænset til tab af fortjeneste, indtægter, besparelser, data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, hvad enten det er kontraktlig, skadevoldende (selv i uagtsomhed), strengt ansvar eller på anden måde som følge af din brug af enhver tjeneste eller et produkt, der stammer fra denne service, eller med hensyn til ethvert andet krav, der på nogen måde vedrører din brug af tjenesten eller af ethvert produkt,inklusive men ikke begrænset til fejl eller udeladelser i noget indhold eller ethvert tab eller skader af nogen art som følge af brug af Tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via af Tjenesten, selvom du er blevet advaret om muligheden for deres forekomst. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.selvom du er blevet advaret om muligheden for, at de kan forekomme. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.selvom du er blevet advaret om muligheden for, at de kan forekomme. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.
ARTIKEL 14 - ERSTATNING


Du accepterer at skadesløse, forsvare og beskytte  Dorsvag, vores moderselskab, vores datterselskaber, datterselskaber, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere med hensyn til ethvert krav eller anmodning, inklusive rimelige advokatsalærer, fremsat af en tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse generelle salgs- og brugsvilkår eller de dokumenter, som de henviser til, eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjeparts rettigheder. ARTIKEL 15 - DISSOCIABILITET

I tilfælde af at en bestemmelse i disse generelle salgs- og brugsbetingelser anses for at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, kan denne bestemmelse alligevel anvendes i det fulde omfang loven tillader, og den ikke-gældende del skal betragtes som adskilt fra disse generelle salgs- og brugsvilkår, må denne dissociation ikke påvirke gyldigheden og anvendeligheden af ​​alle de øvrige tilbageværende bestemmelser.ARTIKEL 16 - AFSLUTNING


De forpligtelser og ansvar, som parterne påtager sig inden datoen for opsigelsen, forbliver i kraft efter ophør af denne aftale til alle formål.


Disse generelle salgs- og brugsbetingelser er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller ej. Du kan når som helst opsige disse generelle salgs- og brugsvilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores websted.


Hvis vi efter eget skøn mener, at du ikke har succes, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke har været i stand til at overholde vilkårene i disse vilkår og betingelser for salg og brug, kan vi også når som helst opsige denne aftale uden at underrette dig. på forhånd, og du forbliver ansvarlig for alle skyldige penge indtil datoen for opsigelsen (inklusive dette), og / eller vi nægter dig adgang til vores tjenester (eller en hvilken som helst del deraf). ).ARTIKEL 17 - HELE AFTALE


Enhver undladelse fra vores side af at udøve eller anvende nogen ret eller nogen bestemmelse i disse generelle salgs- og brugsbetingelser bør ikke udgøre et afkald på denne ret eller denne bestemmelse.


Disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug eller enhver anden driftspolitik eller -regel, som vi offentliggør på dette websted eller i forbindelse med tjenesten, udgør hele forståelsen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af Service og erstatter al kommunikation, forslag og alle aftaler, forudgående og nutidig, mundtlig eller skriftlig, mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til nogen tidligere version af de generelle salgs- og brugsvilkår).


Enhver tvetydighed med hensyn til fortolkningen af ​​disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug bør ikke fortolkes til skade for den udarbejdende part.ARTIKEL 18 - GÆLDENDE LOV


Disse almindelige salgs- og brugsvilkår samt enhver anden separat aftale, hvorigennem vi leverer tjenester til dig, vil blive styret af og fortolket i henhold til de gældende love.ARTIKEL 19 - ÆNDRINGER I DE ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG OG BRUG


Du kan til enhver tid se den seneste version af de generelle salgs- og brugsvilkår på denne side.


Vi forbeholder os ret til efter vores eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse vilkår og betingelser for salg og brug ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at besøge vores side regelmæssigt for at kontrollere, om der er foretaget ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted efter offentliggørelsen af ​​ændringer i disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug udgør accept af disse ændringer.ARTIKEL 20 - KONTAKTINFORMATION


Spørgsmål vedrørende de generelle salgs- og brugsvilkår sendes til os på info@dorsvag-danmark.com