Sådan bruger du dit Dørsvag-bælte

Vi vil forklare, hvordan du bruger dit nye Dørsvag-bælte korrekt, så du får maksimal gavn af det, når du bruger det.


Hvor skal jeg bære bæltet?

At bære Dørsvag™-bæltet på den forkerte måde vil give lidt eller ingen fordel, så det er meget vigtigt at være opmærksom på, hvordan du bærer det.
 
Bæltet skal bæres omkring dit sacroiliacale led, og den nemmeste måde at finde ud af, hvor dit led er placeret, er at løfte det ene ben for at se, hvor folden er - det er der, bunden af dit bælte skal være.


Hvordan sætter jeg det rigtigt?

Når du har fundet folden på dit ben, skal du vikle bæltet rundt om dig, og sørg for at centrere basen af de justerbare stropper (elastiske bånd) med kroppens aske.
 
På den måde vil trykket effektivt holde dit sacroiliacale led for at minimere dets bevægelse. 

Hvordan strammer jeg det?

At bære bæltet må ikke øge smerten eller forårsage andre symptomer. Det skal hjælpe dig med at føle dig bedre, mens du har det på. At bære det strammere betyder heller ikke, at det fungerer bedre. Det skal være stramt, men ikke for stramt, du skal kunne sætte dine fingre mellem bæltet og din hofte.

Hvis dit bælte stikker ud, eller hvis du finder folder langs bæltet, betyder det, at du har for meget spænding på de justerbare stropper, eller du ikke har nok spænding på bæltet, før du strammer de justerbare stropper.

Du kan bære bæltet enten under dit tøj eller over det, det virker begge veje.

Sådan ser korrekt positionering og stramning af Dørsvag-bæltet ud:

Vi håber, du fandt denne information nyttig og forståelig. Hvis ikke, kan du sende os en e-mail med alle dine spørgsmål til: info@dorsvag-danmark.com

Tak, fordi du har tillid til Dørsvag.